Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzeggers uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.




Ervaring van Koen met waarzegger Tess   Ervaring van Koen met waarzegger Tess   Ervaring van Koen geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke is echt een topper. Ik spreek haar inmiddels al een dik half jaar en telkens komen haar voorspellingen uit. Ze heeft echt een unieke gave en heeft mega veel geduld. Ze weet je telkens gerust te stellen maar zegt ook waar het op staat. Het is echt een schat van een vrouw. Lieve Joke via deze weg wil ik je graag bedanken voor alle hulp en steun. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wow, wow wow. Ik heb een geprek met Noura gehad en ik kan alleen masr zeggen dat ik dit als een groot geschenk heb ervaren.

Mensen bel Noura, she is the Best.

Groetjes Monique.
.




Ervaring van Monique met waarzegger Noura   Ervaring van Monique met waarzegger Noura   Ervaring van Monique geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met waarzegger Desteny   Ervaring van Cynthia met waarzegger Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Wat een lieve spontane vrouw Shiloh, ik had haar eerder gebeld. Mijn 2 de gesprek wist ze meteen wie ik was, en noemde gelijk waar het toen der tijd over ging. Lief dat je me weer de moed gaf en me hielp waar het nodig was. Ik ben je dankbaar.
Lieve groet M.




Ervaring van M. met waarzegger Shiloh   Ervaring van M. met waarzegger Shiloh   Ervaring van M. geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke blijft altijd hetzelfde zien, heel consistent dus ik kan bijna niet anders dan 100% vertrouwen hebben dat mijn wensen boven worden vervuld. Ik laat zeker weer een ref achter als alles is uitgekomen.




Ervaring van Kim met waarzegger Joke   Ervaring van Kim met waarzegger Joke   Ervaring van Kim geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  Lieve Roy, wat een ontzettende oprechte man ben jij. Heb je net gesproken en wat je zegt ga ik zeker doen: spreek die ego tegen.
Onze eerdere gesprekken zijn zeker uitgekomen, bedankt en je bent meer dan 5 sterren waard.

Liefs R (moeilijke naam, je weet wel wie hopelijk)
xxx.




Ervaring van R met waarzegger Roy   Ervaring van R met waarzegger Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Kort en krachtig. Heel lief en overtuigend. Was een mooie reading, ook dingen ter sprake gekomen die zij niet kon weten. Mathilda kwam oprecht en eerlijk over, zegt alles, dus niet alleen wat je wilt horen. Spannende voorspellingen gedaan, ik laat ook zeker weten wanneer deze zijn uitgekomen.




Ervaring van Salma met waarzegger Mathilda   Ervaring van Salma met waarzegger Mathilda   Ervaring van Salma geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Heb een heel fijn gesprek gehad met Mathilda. Alles wat ze zei klopte. Zeker een aanrader om te bellen.




Ervaring van Do met waarzegger Mathilda   Ervaring van Do met waarzegger Mathilda   Ervaring van Do geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met waarzegger Jos   Ervaring van concetta met waarzegger Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissi
  Ervaring met waarzegger Sissi
  Lieve Sissi, twee weken geleden vroeg ik aan u of mijn dochter en schoonzoon veilig terug naar huis zouden komen van de vakantie bestemming. U zij volmondig ja en ja, ze zijn veilig en gezond terug gekomen. Dank je wel voor het goede raad.




Ervaring van Linda met waarzegger Sissi   Ervaring van Linda met waarzegger Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, gisterenavond heb ik jou voor de eerste gesproken. Wat ben jij fenomaal. Vanaf de eerste woorden had je me meteen mee. Je bent heel duidelijk, draait er niet om heen en best een humor die ik kan smaken. Niks is jou te vreemd of te veel. Heel duidelijk en zuiver consult gehad van jou. Mocht ik kunnen, ik plukte al de sterren van de hemel, want je bent het waard. Liefs en tot hoors.




Ervaring van Sofie met waarzegger Sara   Ervaring van Sofie met waarzegger Sara   Ervaring van Sofie geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Bedankt voor je mooie consult. Kan alles plaatsen wat je zegt, super en het komt ook uit. Ga je vaak bellen je bent mijn favoriet.




Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olivia
  Ervaring met waarzegger Olivia
  Olivia is heel erg goed in het beschrijven van iemand anders, zonder een aanwijzing te hebben gekregen. Zeer gedetailleerd. Indrukwekkend.




Ervaring van Vlinder met waarzegger Olivia   Ervaring van Vlinder met waarzegger Olivia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Domi
  Ervaring met waarzegger Domi
  Toffe madam, voelt de dingen die spelen zeer goed aan, zaten meteen op dezelfde golflengte. Houd je niet langer dan nodig aan de lijn. Klaar en duidelijk consult.




Ervaring van S. met waarzegger Domi   Ervaring van S. met waarzegger Domi   Ervaring van S. geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Domi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora,
Ik sprak je begin vorige maand voor het eerst. Het eerste wat je zei het is net een puppy. Hij neemt af en toe de benen, maar het komt goed.
Inmiddels heb ik hem een aantal keer gesproken en gezien. Nu geduldig afwachten en hopen dat hij snel op zal groeien in deze periode van bezinning.
Heb er alle vertrouwen in. Dank.




Ervaring van N met waarzegger Adora   Ervaring van N met waarzegger Adora   Ervaring van N geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarina
  Ervaring met waarzegger Sarina
  Sarina, je bent een meerwaarde op de lijn. Bedankt om mijn blokkades weg te nemen, ik stond er niet helemaal achter daarom de getuigenis wat later. Ik wil je enorm bedanken om me terug in het positieve energie te zetten en mijn blokkades weg te nemen. Ik voel me stukken beter, dank je wel xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sarina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sarina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Soldaatje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Beste Noura, dankzij jou ben ik gespaard gebleven van een hele hoop ellende. Ik belde voor een bepaald onderwerp maar u legde de focus op iets totaal anders. Iets wat belangrijker was dan de vraag die ik stelde. Door dat in mijn achterhoofd te houden heb ik tijdig kunnen ingrijpen. En ik voel dat wanneer dit volledig opgelost is dan zal de rest vanzelf in orde komen. Nu heb ik beseft dat piekeren weinig zin heeft het kan je alertheid doen afdwalen en men leeft niet meer in het nu.




Ervaring van AgDP met waarzegger Noura   Ervaring van AgDP met waarzegger Noura   Ervaring van AgDP geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met waarzegger Mari Elena   Ervaring van David met waarzegger Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Soldaatje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Beste Annick, sorry maar de lijn werd plotseling verbroken. Bedankt. Je bent heel goed. Ze ziet de dingen zoals ze zijn zonder dat ik wat zeg. Je bent heel eerlijk. Ik weet dat het van lange duur is en dat ik geduld moet hebben.
Thx Kat.




Ervaring van Kat met waarzegger Annick   Ervaring van Kat met waarzegger Annick   Ervaring van Kat geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  heerlijk Dirk.
Recht voor uit en zonder omwegen, Jammer dat niet verder in de toekomst kon zien ,maar ik heb wel wat aan je melding.
Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Mirella Hulskamp met waarzegger Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp met waarzegger Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Lieve lieve Stephanie. Dank je wel voor gisteravond je hebt me echt weer een rustig gevoel gegeven. Je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes. Lieverd je bent leuk lief en een topper. We hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahaha. Heel veel liefs.




Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.




Ervaring van Inge met waarzegger Sharida   Ervaring van Inge met waarzegger Sharida   Ervaring van Inge geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve lieve Gunter, het is altijd geruststellend om u te spreken. Maar daarnaast bent u een van de liefste mensen die ik ken. Altijd eerlijk en begripvol. Ik hoop op goede tijden.

Uw vaste beller(Jezus, u weet wel) xx.




Ervaring van Duitsland met waarzegger Gunter   Ervaring van Duitsland met waarzegger Gunter   Ervaring van Duitsland geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Hallo Lili, je zei onlangs dat er geld naar me toe zou komen, had zelf geen idee wat of hoe. Wel je had weer een keertje gelijk, zoals zovele keren. Vandaag brief ontvangen dat ik nog recht heb op een premie anno 2017, had daar geen benul van. Je bent geweldig. Zoveelste maal juist dus ik blijf vertrouwen hebben in wat je me zegt met een lach naar de liefde. Dankjewel, een trouwe beller.




Ervaring van trouwe beller met waarzegger Lili   Ervaring van trouwe beller met waarzegger Lili   Ervaring van trouwe beller geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Lieve lieve stefhanie.dank je wel voor gisteravond je he me echt weer een rustig gevoel gegeven en je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes .lieverd je bent leuk lief en een topper.
En we hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahah
Heel veel liefs .




Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Ik heb jou al eerder gebeld en wilde je nog zeggen dat alles wat je me vertelde al is uitgekomen. Dankjewel voor jou duidelijke consult van vandaag . Je kon zelfs zien waar de persoon waarover ik sprak nu mee bezig is. Je hebt me duidelijk laten inzien wat zijn bedoeling met mij is en waarom hij zich zo gedraagt. Ik twijfelde al zo lang aan zijn oprechtheid en je hebt al mijn twijfels ineens weg genomen. Ik ben u zo dankbaar Roos .




Ervaring van Roos met waarzegger May Kensley   Ervaring van Roos met waarzegger May Kensley   Ervaring van Roos geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarina
  Ervaring met waarzegger Sarina
  In 1 woord: TOPPER. Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van Marina met waarzegger Sarina   Ervaring van Marina met waarzegger Sarina   Ervaring van Marina geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met waarzegger Vitta   Ervaring van Mirella met waarzegger Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met waarzegger Tess   Ervaring van I met waarzegger Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met waarzegger Joke   Ervaring van Ilse met waarzegger Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Soraya
  Ervaring met waarzegger Soraya
  Dank je wel soraya, het gesprek met je gaf mij een goeie gevoel en een rust. Nu weet ik waar ga ik aan beginnen en wat moet ik veranderen. Hartelijk bedankt voor uw adviezen ik zal hun aannemen.




Ervaring van Jamila met waarzegger Soraya   Ervaring van Jamila met waarzegger Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Zeer lieve dame met een enorm grote gave , ze wist me dingen te vertelen die ze eigenlijk niet kon weten. Cassandra is een kei in invoelen ze heeft me letterlijk omvergeblazen, ze behoort duidelijk tot de beste op deze lijn.




Ervaring van Visje met waarzegger Cassandra   Ervaring van Visje met waarzegger Cassandra   Ervaring van Visje geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden