Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Tessa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa, je bent een topper in je vak. Je ziet en voelt de dingen zo goed aan. Je uitleg is helder en geeft verduidelijking. Een fijn vrouw om mee te praten. Een echte aanrader.




Ervaring van Lydia met waarzegger Tessa   Ervaring van Lydia met waarzegger Tessa   Ervaring van Lydia geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa,

Yes , je vertelde me een paar weken geleden dat ik een lotje moest kopen omdat de kans groot was dat ik ging winnen ..Inderdaad ik heb gewonnen ?
Nu afwachten of de rest ook klopt .




Ervaring van wendy met waarzegger Tessa   Ervaring van wendy met waarzegger Tessa   Ervaring van wendy geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa ziet hetgeen dat er speelt bijzonder juist. Bij mijn oudste zoon zag ze dat hij zou slagen maar dat het om 2 vakken zou spannen. Dat klopte exact, hij heeft een her moeten doen en is uiteindelijk geslaagd.




Ervaring van O met waarzegger Tessa   Ervaring van O met waarzegger Tessa   Ervaring van O geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Nog een aanvulling op wat Tessa begin juni zei: een collega doet zich anders voor omdat ze jaloers is. Dit is uitgekomen en nu in volle gang. Wederom een bevestiging. Nu nog het laatste dat ze zei over de liefde en dan is het lijstje afgewerkt.




Ervaring van Sarah met waarzegger Tessa   Ervaring van Sarah met waarzegger Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Ik had deze morgen een gesprek met Tessa en ze vertelde me dingen die ze een maand geleden ook vertelde. De verbinding verbrak waarvoor mijn excuses. Aangezien de vorige voorspellingen van Tessa uitkwamen heb ik er vertrouwen in dat wat ze me nu opnieuw vertelde, ook zal uitkomen, al zal dit wat langer duren. Ze is een aangename vrouw om mee te praten en geeft goede raad zonder oordeel. Bedankt Tessa, dankzij jou weet ik dat het uiteindelijk goed komt.




Ervaring van Sarah met waarzegger Tessa   Ervaring van Sarah met waarzegger Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Heb Tessa nog maar 2 keer gebeld en er zaten weken tussen de 2 keer .en toch was haar voorspelling hetzelfde als de eerste keer ook stelde ze een vraag die ze niet kon weten dus stond perplex ervan. Top Tessa. Wachten is vreselijk maar ik zal toch geduld moeten hebben.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Tessa   Ervaring van Sabrina met waarzegger Tessa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Lieve Tessa, zoals jij hebt voorspeld is mijn zoon geslaagd voor z'n rijbewijs. Nu afwachten op de volgende voorspellingen. Spannend.. ik laat het u weten. Bedankt.




Ervaring van Monique met waarzegger Tessa   Ervaring van Monique met waarzegger Tessa   Ervaring van Monique geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Een geweldig topmedium. Ziet alles tot in detail en weet precies wat er speelt. Lief en meelevende vrouw. Je bent 100 sterren waard, dank je wel voor de geweldige legging. Ik bel je snel terug.
R.




Ervaring van R. met waarzegger Tessa   Ervaring van R. met waarzegger Tessa   Ervaring van R. geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Hallo Lieve Tessa, bedankt voor het goede gesprek.
Je hebt me heel veel inzichten en duidelijkheid kunnen geven.
Alles wat je tot nu toe gezegd hebt komt 1 voor 1 uit.
Topper.

Bedankt voor alles.




Ervaring van Chelsey met waarzegger Tessa   Ervaring van Chelsey met waarzegger Tessa   Ervaring van Chelsey geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Helder gesprek gehad en je hebt mij overtuigd om de juiste stappen te zetten .door de kaarten te leggen doordat ik gisteren met 2 collega's van jou gebeld heb en deze precies hetzelfde vertelde als jou moet ik zeggen dat je echt een aanrader bent. bedankt voor mij gerust te stellen.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Tessa   Ervaring van Sabrina met waarzegger Tessa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa.
U bent echt top.
Vorige week had je me enkele punten gemeld. Die dan vandaag ook uit gekomen zijn.
Ik bel je nog wel eens.
Bedankt voor alles.
Liefs.




Ervaring van Rosemarie met waarzegger Tessa   Ervaring van Rosemarie met waarzegger Tessa   Ervaring van Rosemarie geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa vertelde me woensdag dat ik een brief zou ontvangen van een hogere instantie met financiele vermeerdering. De dag erna ontving ik een brief van de FOD met het bericht dat ik geld zal terugtrekken van de belastingen. - ze zei ook dat er gesprekken met hogere instanties zouden volgen waardoor ik me beter zou voelen. Dit waren gesprekken op het werk en ik voel me idd beter. Nu nog even afwachten voor het laatste dat je zei, ik laat het zeker weten.

Merci voor je goede raad.




Ervaring van Roos met waarzegger Tessa   Ervaring van Roos met waarzegger Tessa   Ervaring van Roos geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa want ben je een geweldig medium. Ik heb al veel mensen gehoord , maar wat ik nu heb ervaren heeft mijn ogen ook open gedaan. Mijn eigen gevoel klopt , ben je daar heel dankbaar voor , wens je nog heel veel succes toe. Dat je nog veel mensen mag helpen om het juiste pad te volgen warme knuffel, gelukkig zieltje.




Ervaring van gelukkig zieltje met waarzegger Tessa   Ervaring van gelukkig zieltje met waarzegger Tessa   Ervaring van gelukkig zieltje geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  TOPPER

z'on vlotte dame aan de lijn wow het enthousiasme spatte eraf , iemand die het echt wel bij het rechte eind heeft . ik heb er veel gesproken op de lijn . Tessa heb ik al meerdere malen gebeld en zei blijft bij haar legging , er zijn al een paar dingetjes uitgekomen. Dus ik ga ze zeker vaker bellen , Tessa doe zo voort .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tessa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tessa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Dank he wel Tessa. Als geen ander wist je de situatie te beschrijven. Ik blijf positief en zal er werk insteken. Super bedankt voor alles.

Warme Groet.




Ervaring van A. met waarzegger Tessa   Ervaring van A. met waarzegger Tessa   Ervaring van A. geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Lieve Tessa, ik heb je vorige week voor de eerste keer gebeld. Je vertelde me dat ik eventjes geduld moest hebben ivm de liefde van een vriend. Toch geduld had ik niet en ik belde je deze week terug je zei weer geduld hebben. Hij voelt meer dan alleen maar vriendschap en ja je had gelijk, gisteren is de vonk overgeslagen en ben heel gelukkig. Ik bel je later nog wel op maar ik wil je toch al bedanken hiervoor. TOP, grts Milla.




Ervaring van Milla met waarzegger Tessa   Ervaring van Milla met waarzegger Tessa   Ervaring van Milla geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa is een echte aanrader, ze is heel vlot . Wat heel belangrijk is: Tessa stelt je geen vragen maar zegt wat ze ziet, en het klopt.
De voorspelling moet ik nog afwachten, maar heb er vertrouwen in.




Ervaring van wendy met waarzegger Tessa   Ervaring van wendy met waarzegger Tessa   Ervaring van wendy geplaatst op 17 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Wow Tessa , ik heb je gisteren gebeld en wat was jij goed zeg , het klopte allemaal wat je zei . Een meerwaarde op de lijn.




Ervaring van Marike met waarzegger Tessa   Ervaring van Marike met waarzegger Tessa   Ervaring van Marike geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Tessa,

Je bent nieuw op de lijn en zo dacht ik ik bel deze eventjes op. wat heb je me fijn aangenaam verrast. dankjewel Tessa ik ga je vaker bellen.

Veel bellers wens ik je toe.

Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met waarzegger Tessa   Ervaring van Annemie met waarzegger Tessa   Ervaring van Annemie geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden