Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Shania
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania, ik sprak je onlangs voor het eerst en ik was helemaal overdonderd van wat je zei. Het waren allemaal rake dingen vandaar dat ik er ook op vertrouw dat alles uitkomt. Ik bel je snel weer. Groetjes, Willemie.




Ervaring van Willemie met waarzegger Shania   Ervaring van Willemie met waarzegger Shania   Ervaring van Willemie geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania ,
Wat was ik blij om jou even te kunnen spreken . Ik was weer even in paniek maar jij hebt mij zoals altijd weer tot rust gebracht . Hartelijk dank daarvoor . Tevens was ik ook blij om jou te horen na lange tijd en ook dat het weer wat beter met je gaat . Verzorg je nog goed en neem gerust de tijd die je nodig hebt om te revalideren . Als ik je zo nu en dan even kan spreken ben ik al gerustgesteld . Nog veel succes en tot gauw .
Kusjes , Patje.




Ervaring van Patricia met waarzegger Shania   Ervaring van Patricia met waarzegger Shania   Ervaring van Patricia geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Ik sprak voor de eerste maal met Shania, ze is een lieve dame die je goede raad geeft. Nu wacht ik tot die belangrijke voorspelling uitkomt, dat zou echt fantastisch zijn. Ik hou je zeker op de hoogte en bellen blijf ik zeker doen. Tot later, Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Shania   Ervaring van Inge met waarzegger Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  hoi Shania ,
Ik wou je even bedanken voor de goede reading . En wou je ook zeggen dat wat ik onmogelijk achtte en jij maar bleef herhalen dat het toch ging lukken ook daadwerkelijk is uitgekomen .
Mijn dank en tot gauw .




Ervaring van Linda met waarzegger Shania   Ervaring van Linda met waarzegger Shania   Ervaring van Linda geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania begon te vertellen, het was vaag in het begin ik kon het niet echt plaatsen. Maar naar mate ze verder vertelde begon er toch me het een en ander duidelijk te worden wat ze bedoelde. Ik vind haar goed, zonder dat ze situaties zei zat ze er toch direct op met wat er speelt momenteel in mijn leven.




Ervaring van vrouwtje met waarzegger Shania   Ervaring van vrouwtje met waarzegger Shania   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania, ben blij je weer online te zien. Ik wou je laten weten dat wat je me een tijdje terug hebt voorspelt ook uitgekomen is. Ik bel je snel weer. Dikke kus, Carina.




Ervaring van Carina met waarzegger Shania   Ervaring van Carina met waarzegger Shania   Ervaring van Carina geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Ik bel jou al een hele poos . Wat ben jij ontzettend goed . Je hebt het ALTIJD aan het rechte eind . Al jouw voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen .
Je bent oprecht , hebt een super gevoel voor humor en bent heel eerlijk . Je brengt de boodschappen liefdevol over , maar toch direct . Ik waardeer je enorm . je hebt me echt door heftige tijden liefdevol ondersteund .
dikke , dikke knuffel . I love you . Stef.




Ervaring van Stef met waarzegger Shania   Ervaring van Stef met waarzegger Shania   Ervaring van Stef geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania ik vind je de beste . Echt je zit er nooit naast . En je bent zo eerlijk . Topmedium . Love you .
D.




Ervaring van Daisy met waarzegger Shania   Ervaring van Daisy met waarzegger Shania   Ervaring van Daisy geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania , telkens als ik je spreek weet je op een zeer treffende en humorvolle wijze en in duidelijke woorden te vertellen wat je ziet . Zeer neutraal en down to earth . Heel prettig en uniek . Heb veel aan onze gesprekken . Dank daarvoor .




Ervaring van Mauro met waarzegger Shania   Ervaring van Mauro met waarzegger Shania   Ervaring van Mauro geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania
Bedankt voor het verhelderend gesprek op twee januari.Nu is mij pas alles duidelijk geworden hoe het allemaal in elkaar zit en waarom hij zich zo gedraagt. Ik stond er versteld van wat U allemaal wist te vertellen en het klopte ook nog. U zei er komt contact maar dat gaat nog lang duren tussen de twee en vier maanden heb geduld.Ik weet nu ook dat Uw voorspellingen vroeg of laat uitkomen omdat hij diezelfde avond nog een berichtje heeft gestuurd om mij een zalig nieuwjaar te wensen,maar jammer genoeg is het nu weer rustig,en wacht ik maar geduldig af op Uw volgende voorspellig.Ik hou U op de hoogte en laat het U zeker weten,want ik vertrouw op U en Uw gave.Groetjes Margaret.




Ervaring van Margaret met waarzegger Shania   Ervaring van Margaret met waarzegger Shania   Ervaring van Margaret geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania. Hoe jij duidelijkheid kunt scheppen in de situatie waar ik mij in bevind. Mij helpt, mij handvatten aanreikt om hier mee te kunnen handelen. Ook nog eens dingen vertelt die jij eigenlijk niet eens zou kunnen weten. Zo bijzonder en zo waardevol. Dank je wel en ik weet zeker dat er nog vele gesprekken zullen volgen.
Lieve xxx.




Ervaring van Lieve met waarzegger Shania   Ervaring van Lieve met waarzegger Shania   Ervaring van Lieve geplaatst op 28 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Uw voorspellingen zijn heel raak. Bijna ongelofelijk wat jij allemaal in de kaarten kan zien. Jij bent 1 van mijn favorieten.




Ervaring van F. met waarzegger Shania   Ervaring van F. met waarzegger Shania   Ervaring van F. geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve , bijzondere , geweldige Shania .
Ongelooflijk zo goed jij bent .
Waanzinnig gewoon .
Alles wat je zegt komt uit .
Dank je wel voor je geweldige readings , de fijne gesprekken en je enorme steun .
x ,
Larissa .




Ervaring van Larissa met waarzegger Shania   Ervaring van Larissa met waarzegger Shania   Ervaring van Larissa geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Geweldige Shania ,
Jij bent echt geweldig .
Ik praat zo lang met jou , en echt nooit maar echt nooit heb je het mis gehad .
Al jou voorspellingen vroeger of later komen uit .
Ik wil je bedanken altijd voor mij bent .
Jij bent geweldig .
xxx ,
Sally.




Ervaring van Sally met waarzegger Shania   Ervaring van Sally met waarzegger Shania   Ervaring van Sally geplaatst op 12 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Je bent een topper .
Jouw voorspellingen komen steeds uit .
Liefs ,
Gino .




Ervaring van Gino met waarzegger Shania   Ervaring van Gino met waarzegger Shania   Ervaring van Gino geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Dank je wel voor je luisterend oor . De tijd is nu niet makkelijk en ik twijfel heel erg of ik het wel goed doe .
Dank je wel voor je woorden en je kracht , het helpt me om nu vereind te blijven staan .
Dank je wel voor alles .
Kaat .




Ervaring van Kaat met waarzegger Shania   Ervaring van Kaat met waarzegger Shania   Ervaring van Kaat geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Ik bel je meerdere keren voor consulten, je zegt dingen die niemand weet en oh zo raak .
Ik wil je hierbij bedanken en weet dat ik je waardeer met je lieve stem en je gevoel voor humor en je vlijmscherpe consulten .
Mensen dit is een topper , nog nooit meegemaakt .
Ik ben een grote fan van je .
Liefs ,
Bea .




Ervaring van Bea met waarzegger Shania   Ervaring van Bea met waarzegger Shania   Ervaring van Bea geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania, je bent een hele warme en integere vrouw, zuiver en eerlijk. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Eerlijkheid duurt het langst.
Nogmaals bedankt voor je liefdevolle steun. Veel liefs, Miranda.




Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania ,
Blij dat ik je gisteren weer even gesproken heb . Alles wat je zei klopt en ik weet dat je voorspellingen wat de rest betreft gaan uitkomen net zoals de vorige .
Dikke knuffel ,
Linda.




Ervaring van Linda met waarzegger Shania   Ervaring van Linda met waarzegger Shania   Ervaring van Linda geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania , dank u wel voor je eerlijke reactie . Je bent altijd een enorme steun voor mij in moeilijke tijden . Je voorspellingen zijn ook bijna altijd positief .
Tot hoors ,
Lyvia.




Ervaring van Lyvia met waarzegger Shania   Ervaring van Lyvia met waarzegger Shania   Ervaring van Lyvia geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Jij zag een bericht en die is gekomen. We gaan de draad weer oppakken en ze vertrouwd in de vriendschap. Wij weten ook wat de kaarten nog meer aangaven en dat het overslaat naar meer moois. Maar het begin van alles is begonnen vandaag. Ik kijk uit naar de eerste ontmoeting en naar de rest.




Ervaring van Een klant met waarzegger Shania   Ervaring van Een klant met waarzegger Shania   Ervaring van Een klant geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania , dank je wel voor de fijne gesprekken . Jouw consulten waarin je jouw helderziendheid combineert met de kaarten , geven mij duidelijkheid ,rust en kracht . Ik ben blij met je concrete tips en de rustige liefdevolle manier waarop je de zaken uitlekt . Tot snel .




Ervaring van Conny met waarzegger Shania   Ervaring van Conny met waarzegger Shania   Ervaring van Conny geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Super , Top . WoW bedankt voor je voorspellingen ze zijn allemaal uitgekomen . Je bent spontaan , lief en af en toe lekker lachen . Bedankt voor alles en voor je mooie inzichten .
Liefs ,
Walter .




Ervaring van Walter met waarzegger Shania   Ervaring van Walter met waarzegger Shania   Ervaring van Walter geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania , je bent een topper . Je sleurt mij overal doorheen . Ik weet niet wat ik zonder jouw oprechte steun zou moeten . Naar mijn mening ben jij de beste . Voor mij ben je en blijf je mijn nummer 1 .
Jouw vaste klantje .




Ervaring van Sid met waarzegger Shania   Ervaring van Sid met waarzegger Shania   Ervaring van Sid geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Ik vind jou zo goed .
Ik hoefde niets te zeggen en jij begon spontaan te vertellen , ik ben echt ondersteboven .
Ik hoop zo dat jouw voorspellingen uit gaan komen .
Ik heb er heel veel vertrouwen in want ik kon me vinden in wat je zei .
Groetjes ,
Miranda .




Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania, al een hele tijd heb ik fijne gesprekken met jou. Je bent recht door zee, je geeft heel veel positieve energie en de juiste handvaten om verder te kunnen. Je bent een vrouw met het hart op de juiste plaats. Lieve mensen bel Shania voor toekomstvragen of een luisterend oor. Echt je knapt er meteen van op. Dikke kus, Micca.




Ervaring van Micca met waarzegger Shania   Ervaring van Micca met waarzegger Shania   Ervaring van Micca geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Ik ben niet zo goed in het schrijven van recensies .
Shania , een top medium .
Ze doet gewoon waar ze goed in is .
Ben jij op zoek naar een goede kaartlegster dan is Shania zeker een aanrader .




Ervaring van Maggy met waarzegger Shania   Ervaring van Maggy met waarzegger Shania   Ervaring van Maggy geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania ,
Bedankt voor dat je er altijd voor me bent . Jij bleef geloven dat er weer iets zou komen . Soms geloofde ik er niet meer in maar het is vandaag uitgekomen . Alles wat je voorspeld komt uit . Bedankt lieverd .meisje dat vanmorgen om hulp heeft gevraagd .




Ervaring van Floor met waarzegger Shania   Ervaring van Floor met waarzegger Shania   Ervaring van Floor geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Bedankt voor alles . U zei heb vertrouwen ondanks dat ik het soms niet meer zag gebeuren . Is het wel uitgekomen . Lieverd bedankt voor alles . Dikke knuffel , Noa.




Ervaring van Noa met waarzegger Shania   Ervaring van Noa met waarzegger Shania   Ervaring van Noa geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Dankje wel , je had helemaal gelijk met je voorspelling over mijn ex . We zijn weer samen .
Bedankt , ik belde zeker snel weer .
Liefs ,
Natasja .




Ervaring van Natasja met waarzegger Shania   Ervaring van Natasja met waarzegger Shania   Ervaring van Natasja geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Bedankt voor het oprechte en eerlijke advies .
Alles kwam tegelijk bij je binnen , je zat echt precies goed zo knap .
Je begreep mij ook zo goed , bedankt voor je advies .
Tot hoors en groetjes ,
Anouk.




Ervaring van Anouk met waarzegger Shania   Ervaring van Anouk met waarzegger Shania   Ervaring van Anouk geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Even een leuk berichtje voor jou . Dankjewel voor je steun en je support . Je blijft bij wat je ziet/voelt en zegt gewoon eerlijk hoe dingen in elkaar zitten . Je maakt ze niet mooier dan ze zijn . Ik waardeer onze gesprekken echt . Die helpen me verder .
Daarnaast heb je ook een ontzettend fijne stem , die werkt alleen al helend en rustgevend .
Ook fijn dat geen vraag teveel voor je is . Zeker weten tot snel .
Knuffel
Christel.
PS . Mijn eerste getuigenis wasnog niet volledig vandaar nu nogmaals eentje maar nu volledig . Mijn excuses .




Ervaring van Christel met waarzegger Shania   Ervaring van Christel met waarzegger Shania   Ervaring van Christel geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Beste Shania ,
Ik wil je graag bedanken voor het heldere consult .
Knap dat je het zo helder ziet en voelt en het op een begrijpelijke manier brengt .
Je bent een hele wijze dame , krachtig medium en coach .
Heel veel dank en tot een volgende keer .
Groetjes ,
Greta .




Ervaring van Greta met waarzegger Shania   Ervaring van Greta met waarzegger Shania   Ervaring van Greta geplaatst op 22 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania, bedankt voor de geweldige Reading. Heel zuiver aangevoeld. Lieve groet, Miranda.




Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda met waarzegger Shania   Ervaring van Miranda geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden