Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met waarzegger Sanne   Ervaring van Sam met waarzegger Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met waarzegger Sanne   Ervaring van Johanna met waarzegger Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met waarzegger Sanne   Ervaring van N met waarzegger Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi lieverd even laten weten dat je gelijk heb, je zag het dichtbij ik was daar nogal sceptisch over, waarvoor ik nu sorry moet zeggen, ben helemaal blij het is gebeurd zoals je zij, een topper 1e klas ben je.

Happy happy xxx D
.




Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dank je Sanne voor het mooie en leuke gesprek, het was voor mij op het juiste moment, en kan hier ook heel veel mee,. Your Simply the Best ( dat zij je tegen mij , maar jij bent het voor mij) lieffffffs Amy.




Ervaring van Amy met waarzegger Sanne   Ervaring van Amy met waarzegger Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een lieverd. Naast goed medium is zij ook ontzettend goed in het coachen van anderen. Liefs van de dame die net wat in de vriezer heeft gegooid, haha.




Ervaring van D. met waarzegger Sanne   Ervaring van D. met waarzegger Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  In 1 woord wauw wat een inzicht, en zonder te vragen gelijk boven op de kern. Was helemaal verbaasd wat een mooi mens ben je Sanne en ook zo lief en nuchter. Blij dat ik bij toeval jou belde, ik ga doen wat je me vertelde en hou contact, dikke klapzoen van Gini.




Ervaring van Gini met waarzegger Sanne   Ervaring van Gini met waarzegger Sanne   Ervaring van Gini geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, ben zo blij je weer gesproken te hebben, kon niet wachten om je te bedanken xxxx, je zij me laat los en je zal zien dat het naar je toekomt, en je heb helemaal gelijk gehad ook qua tijd kan alleen maar zeggen, wat een mooie gave en prachtig medium ben je.

Tot snel Merel




Ervaring van Merel met waarzegger Sanne   Ervaring van Merel met waarzegger Sanne   Ervaring van Merel geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met waarzegger Sanne   Ervaring van Frans met waarzegger Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met waarzegger Sanne   Ervaring van S met waarzegger Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met waarzegger Sanne   Ervaring van Tim met waarzegger Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw wat een heerlijk nuchter mens ben je, en ook zoveel humor je kon vertellen wat me bezig hield, en je zei loslaten dat was maandag en ik heb m,n best gedaan en gisterenavond kwam het contact zoals je zij, super blij mee dankje voor je advies. xxx xxx Merel .




Ervaring van Merel met waarzegger Sanne   Ervaring van Merel met waarzegger Sanne   Ervaring van Merel geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne, u bent een fantastisch medium.
Zonder enige vraag ga jij in de reading en al wat je doorkrijgt klopt met de werkelijkheid. Ik heb daarom ook alle vertrouwen in jouw voorspelling.
vrijdagavond groeten.




Ervaring van anon. met waarzegger Sanne   Ervaring van anon. met waarzegger Sanne   Ervaring van anon. geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne wat ben ik blij dat je er ben voor me, jouw readings zijn zo eerlijk en oprecht, en er is al heel wat uitgekomen, sta er elke keer weer van te kijken, betekent veel voor me zo,n warm iemand als jij kisses en hugs Inge xxx.




Ervaring van Inge met waarzegger Sanne   Ervaring van Inge met waarzegger Sanne   Ervaring van Inge geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne,

je had mijn mail beantwoord in plaats van Roos want ze kon niet.
ik had 2 vragen, een over liefde, een over financies.
je schreef:
wat betreft je financiele situatie word er gezegd dat je goed nieuws mag verwachten wat precies kan ik zo niet zien omdat het boek der geheimen erop ligt maar het zal zeker positief zijn..
mijn god Sanne, wat ben je goed!
mijn moeder heeft me 1000 euro's gestuurd! wat een mooi verrassing, zeker positief!
nu nog je voorspelling over liefde, ben benieuwd, maar ik geloof in je!
je bent goed, dank je wel
groetjes
D




Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  lieve sanne;je me weer hoop gegeven voor de toekomst,maar zal nog wat geduld moeten hebben nie,,laat je weten als we weer samen zijn,alvast bedankt voor alles !!!,grtjs danny




Ervaring van peetermans danny met waarzegger Sanne   Ervaring van peetermans danny met waarzegger Sanne   Ervaring van peetermans danny geplaatst op 22 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  bedankt voor je eerlijkheid , en de manier waarop je mij te woord hebt gestaan.




Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An geplaatst op 2 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dankjewel, ik vond het heel fijn, de herkenning en de bevestiging van mijn gevoelens, intu├»tie en situatie. Zowel de persoonlijke als hetgeen op relatievlak waar ik over vroeg. Heel fijn. Ik ga mediteren en blijf groeien. Tot spreeks en liefs.




Ervaring van C met waarzegger Sanne   Ervaring van C met waarzegger Sanne   Ervaring van C geplaatst op 16 februari 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dank je wel sanne voor je eerlijkheid en advies wat je gezegd hebt met de kaartlegging is uitgekomen ook de minder leuke dingen helaas,maar dat had je voorspelt, maar vond het wonderbaarlijk.


xxxx gina




Ervaring van Gina met waarzegger Sanne   Ervaring van Gina met waarzegger Sanne   Ervaring van Gina geplaatst op 1 december 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Je kaartleginggen zijn uitzonderlijk goed en alles klopte. Kan altijd heel goed met je praten. Veel liefs Inge




Ervaring van Inge met waarzegger Sanne   Ervaring van Inge met waarzegger Sanne   Ervaring van Inge geplaatst op 27 oktober 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden