Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Petrus
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Goed gesprek. Veel herkenning. Fijne gesprekspartner.




Ervaring van Yg met waarzegger Petrus   Ervaring van Yg met waarzegger Petrus   Ervaring van Yg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met waarzegger Petrus   Ervaring van Linda met waarzegger Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Petrus   Ervaring van Rita met waarzegger Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Hey Petrus wat een mooi gesprek was het. Nou ik zeg het eerlijk ik bel nu nog maar naar twee en dat ben jij en collega Rin. Ik heb bij jullie en goed gevoel, zo zuiver en toch niet rond de pot draaien. Thx groeten Sjana.




Ervaring van Sjana met waarzegger Petrus   Ervaring van Sjana met waarzegger Petrus   Ervaring van Sjana geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Mooi gesprek. er zijn dingen uitgekomen en waar ik nu stukje bij stukje kan samenvatten over me leven. dank u bel je terug .

Groeten S.




Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Petrus, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, wat u in de kaarten zag klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, zonder het verhaal eerst te horen, blind, zodat de mind er niet tussenkomt. En u werkt ook nog eens snel. Dank dank dank. Een fan.




Ervaring van Nora met waarzegger Petrus   Ervaring van Nora met waarzegger Petrus   Ervaring van Nora geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met waarzegger Petrus   Ervaring van Pkinne met waarzegger Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met waarzegger Petrus   Ervaring van R met waarzegger Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met waarzegger Petrus   Ervaring van San met waarzegger Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met waarzegger Petrus   Ervaring van sara met waarzegger Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Waw Petrus, wat jij allemaal zag ik de kaarten klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt u tijd kunnen duiden. Ik laat u zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst bent u met een mooie gave. Ook zeer vriendelijke en begripvolle man.




Ervaring van Sar met waarzegger Petrus   Ervaring van Sar met waarzegger Petrus   Ervaring van Sar geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Beste Petrus, zonder enige informatie op voorhand te weten tover jij de waarheid naar boven. Dat maakt je zeer uniek in dit vak. Je weet heel veel van het universum en jij kan dingen vertalen waar ik te kort kwam om het te verwoorden. Ben zeer blij van zo een medium te vinden die ook de seinen van mijn grootmoeder en van mijn overgrootvader kan begrijpen. Alvast tot later.




Ervaring van Ycat met waarzegger Petrus   Ervaring van Ycat met waarzegger Petrus   Ervaring van Ycat geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Ik ken Petrus al lang en bel hem heel vaak. Ik kan jullie zeggen dat Petrus perfect en feilloos kan aanvoelen hoe de situatie momenteel is en zonder iets te zeggen en het klopt. Hij is eerlijk en oprecht, hoe het hoort te zijn, en maakt de verhalen niet mooier dan ze zijn. Bedankt voor je geduld Petrus, ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen met je gave .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Petrus   Ervaring van Anoniem met waarzegger Petrus   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Heel erg bedankt voor het gesprek. U bent echt goed. Ik ga uw tips toepassen. Ik laat u nog iets weten of het gelukt is.
Vele groetjes en nog een fijn weekend toegewenst.




Ervaring van G met waarzegger Petrus   Ervaring van G met waarzegger Petrus   Ervaring van G geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met waarzegger Petrus   Ervaring van I met waarzegger Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Petrus is heel duidelijk en kan goed invoelen. ziet de dingen heel goed .helaas was mijn tegoed op. ik bel gauw terug.




Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S geplaatst op 2 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Twee vragen gesteld. Op beide situaties haarscherpe en herkenbare feiten genoemd. Mooie voorspellingen gedaan. April moet uitwijzen of dat contact terugkomt. Ik laat het u weten.




Ervaring van Nik met waarzegger Petrus   Ervaring van Nik met waarzegger Petrus   Ervaring van Nik geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met waarzegger Petrus   Ervaring van Annemiek met waarzegger Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Wat ik waardeer is dat je bij Petrus geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze en doet niet aan cold readings.

De informatie die hij geeft is ook altijd juist. Knap.




Ervaring van Sarah met waarzegger Petrus   Ervaring van Sarah met waarzegger Petrus   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over.
Bel u nog terug ivm werk waarvan ik de keuze over 3 mnd ga moeten maken.

Bedankt en een heel fijn weekend.

Hoogsensitieve persoon met 2 meestergetallen.
(denk dat u nu wel weet wie ik ben) .




Ervaring van R met waarzegger Petrus   Ervaring van R met waarzegger Petrus   Ervaring van R geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Ben onder de indruk .




Ervaring van Lies met waarzegger Petrus   Ervaring van Lies met waarzegger Petrus   Ervaring van Lies geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Meneer Petrus, wat en fijne gesprek. Geen woorden voor uw bent heel goed helder paragnost.




Ervaring van M... met waarzegger Petrus   Ervaring van M... met waarzegger Petrus   Ervaring van M... geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Ik heb u nogmaals gesproken Petrus.het was weer een heel helder en duidelijk gesprek. Wat een zuivere uitleg geeft u over de situatie. Ik blijf mij verbazen over uw bijzondere gave. Duidelijk en zonder iets te zeggen vertelt u alles wat echt ook zo klopt. Werkelijk waar een grote aanwinst op deze lijn. Ik kijk er weer naar uit u weer te mogen spreken.

S.




Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Heel erg bedankt voor dit fantastische consult. Ik raad iedereen aan om u te bellen. Spot on op alle vragen. Zonder iets te zeggen wist u precies alles te vertellen wat er speelt. Bedankt voor dit fijne gesprek. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Petrus   Ervaring van Anoniem met waarzegger Petrus   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Lieve Petrus
Ik heb u vandaag mogen spreken. Wat een bijzonder consult was dat. ALLES wat u zei klopte als een bus. U bent een aanrader in het aanvoelen. Ik ben er echt helemaal stil van. Het verbaasd mij ook echt dat er nog niet veel getuigenissen staan. Ik bel u in ieder geval weer zeker terug. Mensen bel Petrus.je krijgt echt geen spijt.

S .




Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S met waarzegger Petrus   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  hartstikke bedankt voor consult met N. alles wat je aangaf klopte. Ik kijk uit naar de toekomst voorspellingen. Ik hoop dat hij uiteindelijk toch erover zal praten zodat we samen een relatie tegemoet kunnen gaan.




Ervaring van noria met waarzegger Petrus   Ervaring van noria met waarzegger Petrus   Ervaring van noria geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Ik heb Petrus jaren geleden via een ander kanaal gesproken. Hij vertelde mij toen hoe mijn relatie zou verlopen en dat er ook een rechtzaak (waar ik niks over gezegd had) positief zou aflopen. Beide voorspellingen zijn exact zo uitgekomen.
Dit is wel al ca 9 jasr geleden maar toch vond het heel bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik met een medium belde en gekijk goed raak was.




Ervaring van Sha met waarzegger Petrus   Ervaring van Sha met waarzegger Petrus   Ervaring van Sha geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden