Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met waarzegger Gazali   Ervaring van Diana met waarzegger Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Chakeline.




Ervaring van Chakeline met waarzegger Gazali   Ervaring van Chakeline met waarzegger Gazali   Ervaring van Chakeline geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met waarzegger Gazali   Ervaring van Shanna met waarzegger Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Gazali   Ervaring van Vanessa met waarzegger Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Al paar keer gebeld, wat kan deze man goed invoelen. Tot nu toe is alles uitgekomen. Bravo. Echt de moeite waard.




Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wij hebben elkaar de afgelopen week gesproken, je voorspelling beginnen te kloppen.
Een paar voorspelingen zijn al uitgekomen nu de rest nog. Ik heb met jou een heel fijn gesprek gehad het was heel inspirerend dank daar voor.
Groetjes van Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Gazali   Ervaring van Cindy met waarzegger Gazali   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Fijne man om mee te praten. Doet duidelijke uitspraken en ook bij het tweede consult dezelfde voorspelling. Geeft inzicht in de gevoelens en beweegredenen van de ander en tips hoe je je het beste kunt opstellen. Gazali is eerlijk en to the point. Nu afwachten of zijn voorspellingen gaan uitkomen. Dan laat ik het zeker weten.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is een topper, ik ben altijd wel een beetje sceptisch als het op mediums aankomt. Ik sta elke x verbaast te kijken, wanneer zijn voorspellingen telkens weer uitkomen. Hij kan de situatie heel goed aanvoelen en omschrijven, een verbazingwekkende medium.




Ervaring van Roos met waarzegger Gazali   Ervaring van Roos met waarzegger Gazali   Ervaring van Roos geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Bedankt Gazali voor je steun en toeverlaat, heb veel aan je gehad in deze moeilijke tijd.
Ondertussen is er ook veel uitgekomen, je bent een uitblinker hier op de lijn.




Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 28 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, jij bent een van de mediums die er niet om heen draait je bent heel duidelijk geen nonsens verhalen.
En neemt niet meer tijd dan het nodig is. De waarnemingen van boven die je doorkrijgt, kan ik helemaal plaatsen.
Je hoort snel terug van mij.




Ervaring van B met waarzegger Gazali   Ervaring van B met waarzegger Gazali   Ervaring van B geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Fantastisch, hopelijk kan ik over n tijdje zeggen dat het klopt .




Ervaring van Astrid met waarzegger Gazali   Ervaring van Astrid met waarzegger Gazali   Ervaring van Astrid geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, Ik wil je hartelijk bedanken voor je steun en voor je fijne consult.
We bellen al een tijdje met elkaar, je geeft duidelijke inzichten, je bent werkelijk goed niet omdat je zegt wat iemand graag wilt horen, en daarnaast komen je voorspellingen regelmatig uit.
Dank voor je alles ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemieke met waarzegger Gazali   Ervaring van Annemieke met waarzegger Gazali   Ervaring van Annemieke geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali bleef volhouden dat er contact zou komen en dat wij beide zorgvuldig met de relatie om zouden gaan zodra er weer contact was . Contact is er en ondertussen ook een aantal keren afgesproken . Ook aantal keren de vraag gesteld of er een andere vrouw was dan weet je wel wie ik ben hahah.




Ervaring van Anneke met waarzegger Gazali   Ervaring van Anneke met waarzegger Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali was een van de weinigen die zei het is enkel een woedeuitbarsting , je krijgt je job terug. Vorig jaar had hij ook gelijk bij een vraag van mij hoe ongelooflijk het antwoord ook was toen. Nu nog wachten op uitkomst van een andere vraag die al langer speelt en waar hij consequent in blijft. Topkerel .




Ervaring van Kim met waarzegger Gazali   Ervaring van Kim met waarzegger Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wow wow wow alles is gewoon uitgekomen, ik sta helemaal perplex van alles wat je hebt gezegd
het is de waarheid, ik vind het super bijzonder wat je kan.
Eindelijk voel ik me goed bij een medium die geen nonsens verhalen verteld.
Bij jou kan ik altijd terecht, met iedere vraag en je hebt er altijd een antwoord op.
Zodra je op zoek bent naar de juiste medium dan ben je bij hem op het juiste adres Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem Y met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, wat een kleurrijke persoonlijkheid heb je. Na ons gesprek houd ik altijd een goed gevoel er aan over. Al heb je soms minder goed nieuws, dan is juist goed om de waarheid te weten. We bellen al een langere tijd met elkaar, tot nu toe zijn veel voorspellingen uitgekomen dat is ook een reden om jou steeds weer te bellen. Liefs Belinda.




Ervaring van Belinda met waarzegger Gazali   Ervaring van Belinda met waarzegger Gazali   Ervaring van Belinda geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met waarzegger Gazali   Ervaring van L met waarzegger Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali,

Weer hartelijk dank voor jouw rustige energie, luisterend oor en overtuiging dat ik het vol hou .en dat het uiteindelijk goed zal komen met hem. Ik weet niet precies hoelang ik al contact met jou heb? Dat is toch al een geruime tijd, ik denk al langer dan een jaar. Inmiddels voel je aan als een goede (spirituele) vriend. Ik zou wel uren met je kunnen kleppen(genoeg onderwerpen behalve you know Who), maar er zijn genoeg andere mensen die jouw hulp ook nodig hebben ;-)
Nogmaals mijn hartelijke dank, Thank you, Thank you, Thank you :-)
C
.




Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, ik heb na ons gesprek, een heel positief gevoel overgehouden .
Het was een top gesprek. Bedankt voor je inzichten en voorspellingen, ik kon het helemaal plaatsen het heeft mij veel rust gegeven dank daarvoor.




Ervaring van Jessy met waarzegger Gazali   Ervaring van Jessy met waarzegger Gazali   Ervaring van Jessy geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is een uitblinker hier op de lijn.
zijn voorspellingen komen altijd uit. Hij is heel accuraat en ontzettend eerlijk.
Bedankt voor alles lieverd en tot snel.




Ervaring van Marijke met waarzegger Gazali   Ervaring van Marijke met waarzegger Gazali   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali, al zit ik er snel door heen. U helpt mij. Hoop uit de grond van mijn hart dat de voorspelling gaat uit komen. Bedankt voor alles.




Ervaring van john met waarzegger Gazali   Ervaring van john met waarzegger Gazali   Ervaring van john geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali ik heb je al vaak gebeld en je bent echt top. Ook straks heb ik je snel gebeld voor een vraag over een vriendin en je zei er kwam terug contact. Nu kwam een sms van haar kant wat ik moeilijk kon geloven want is een koppige. Bedankt voor je reading. Grtjs, Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegger Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met waarzegger Gazali   Ervaring van Wen met waarzegger Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali dank voor je super mooie reading. Je bent geweldig.




Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik heb 3 gesprekken gehad met hr. Gazali en het voelde meteen vertrouwd en zuiver en oprecht. Zeker heeft het mij ook verlichting gegeven. Want ik zat er "vast" en "geblokkeerd" met mijn problemen die redelijk "uitzichtloos" leken. Ik heb er vertrouwen in dat uiteindelijk met veel geduld en voorzichtigheid alles op zijn plek zal vallen en dat er licht aan het einde van de tunnel zal schijnen. En dat ik weer "hoop" en vertrouwen heb . dank je wel hiervoor hr. Gazelli en ik zal u op de hoogte houden. vr.groet T.




Ervaring van T met waarzegger Gazali   Ervaring van T met waarzegger Gazali   Ervaring van T geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dank voor het luisterend oor. Je bent mijn steun en toeverlaat wat moet ik toch zonder jou topper.




Ervaring van Sunny met waarzegger Gazali   Ervaring van Sunny met waarzegger Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, ik wil jou bedanken voor je steun, inzichten en advies. Het heeft mij enorm geholpen, om verder te komen in mijn benarde situatie. Je bent een fantastische medium, ben echt heel blij dat ik jou gesproken heb. We gaan elkaar snel weer spreken.




Ervaring van Kim met waarzegger Gazali   Ervaring van Kim met waarzegger Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Heel bijzonder consult. Goud eerlijk dat moet een mens hebben. Je bent een topper ga zo door.




Ervaring van Diana met waarzegger Gazali   Ervaring van Diana met waarzegger Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Jij bent mijn held, dankjewel lieverd voor je voorspellingen ze zijn uitgekomen.
Tot snel weer.




Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, ik wil je bedanken voor je mooie consult. Ik heb er veel aan gehad. Ik zal je zeker nog vaker bellen in de toekomst.




Ervaring van Inge met waarzegger Gazali   Ervaring van Inge met waarzegger Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden