Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anne-Fleur
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Je bent een engel Anne-Fleur , voor mij ben je uniek , als je antwoorden krijgt op vragen of situatie en je antwoorden kloppen dan ook . ik weet wie mij kan helpen BEDANKT. <3 <3 <3 Verslaafd aan je :-).




Ervaring van Ch met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ch met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ch geplaatst op 8 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Anne - Fleur wil je bedanken, ik heb je vandaag gecontacteerd over mijn kinderen en het werk. Het klopte volledig wat je gezegd hebt en ook van de toegeving nog dezelfde dag bericht gekregen. Je kunt heel goed invoelen in mensen dank je heel tevreden.




Ervaring van Ch met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ch met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ch geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Goeie middag Anne-Fleur,
Hartelijk dank vr het aangename gesprek van gister (16/07). Warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Myriam met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  hoi, ik had je juist aan de lijn maar mijn gsm deed vreemd. en ik hoorde een constant gepiep. bedankt voor wat je al wist.




Ervaring van karolien met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van karolien met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van karolien geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  lieve anne fleur
juist met u gebeld , ben heel blij om met u te praten , er kwamen direct 2 overledenen door mijn oma en zoon zonder ik dat gevraagd had . al wat je vertelde klopte 100procent , heb heel mooie boodschappen gekregen , verder kreeg ik nog een keer bevestiging van wat er komen zal .
jij bentzeker meer dan die 5 sterren waard , je werkt heel zuiver en correct , nogmaals dank en een dikke knuffel .
marina.




Ervaring van marina met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van marina met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van marina geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, Ik belde je vandaag voor de 1e keer over 2 kwesties. Ik zal hier niet op ingaan, want dat is prive, maar jij wist mijn vraagstukken op zeer heldere en gedetailleerde wijze te beantwoorden. Bovendien heb je een prettige en vriendelijke stem. Jij behoort absoluut tot de beste mediums van deze lijn.

Liefs van een fan.




Ervaring van C. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C. geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Ik heb vanmorgen een gesprek gehad met Anne -Fleur.
Over mijn zoontje. Wat kan zij goed invoelen.
Hoe ze mijn zoontje heeft beschreven is om kippenvel van te krijgen.
Ik ben zo blij dat je heb gesproken. Ik heb vele inzichten gekregen hoe ik met de situatie kan omgaan.
Alle sterretjes ben je waard.

Soetje.




Ervaring van soetje met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van soetje met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van soetje geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Weeral een verhelderend gesprek gehad met veel en juiste inzichten en wat n zachte en lieve stem. Ik heb weer hoop en energie om verder te gaan. Ik ga proberen om niet zomaar te blijven wachten. Weeral bedankt, dikke knff en tot wederhoren X.

.




Ervaring van A &amp; G met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A &amp; G met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A &amp; G geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond .dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Wat ben jij goed en zo blij dat ik je gebeld heb. Je hebt twijfel bij me weggenomen over de ?rare? situatie die gaande is. Spot on. Dank je voor je gave, dank je voor jou.




Ervaring van DD met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van DD met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van DD geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Je bent zeer lief, warm en duidelijk. Wat je zei klopte helemaal. Ik wacht nog af maar hopelijk laat hij mij niet te lang wachten. Bedankt en tot weder horen. Dikke knff.

De 2 die 1 zijn en waarvan ik de gever ben.




Ervaring van A &amp; G met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A &amp; G met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A &amp; G geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Dank Anne-Fleur. Je hebt me veel inzichten gegeven.




Ervaring van DD met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van DD met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van DD geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Dank voor je mooie reading. Sorry dat ik plots weg was.




Ervaring van C met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur heel veel dank voor je mooie consult vanmorgen 7/4 11u. Je hebt mij echt heel goed geholpen. lieve groet Mo.




Ervaring van Mo met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Mo met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Mo geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Zeer sterk invoelend vermogen, kon prefect aanvoelen. Ben benieuwd naar wat ze nog kon voelen hoe het zou verlopen. Het klopte wel volledig naar mijn beleving.




Ervaring van karo met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van karo met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van karo geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Werkelijk fantastisch. ze kan precies en zuiver aanvoelen wat er tussen mensen speelt en weet dit goed te verwoorden. Dank je wel.




Ervaring van C met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  She is the best. 2 weken geleden een voorspelling gedaan ivm mijn werk en alles is tot in detail uitgekomen..




Ervaring van K. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van K. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van K. geplaatst op 5 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Anne fleur je bent zoooo goed. Het contact met mijn overleden schoonvader was echt zo helder. Alles wat je zei klopte tot in detail. Zuiver. Wil je contact met een dierbare bel anne fleur.




Ervaring van A met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Dank voor het mooie gesprek Anna Fleur . Scherpe waarnemingen . Echt een bijzonder medium . Ik ga je zeker nog eens bellen . Liefs i ( het engel meisje , je noemde me een bloem ;) ) .




Ervaring van i met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van i met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van i geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Wauw, ik ben zeer sterk onder de indruk. meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Beste Anne-Fleur
Ik heb u daarnet gebeld en ik zei je: ons gesprek is nog niet ten einde. en het voelt ook zo. wat u vertelt klopt helemaal, ik kan alles plaatsen. Heel aangenaam om mee te praten, en je haalt het beste in een mens boven. Ik ben heel blij dat u contact hebt kunnen maken met mijn papa en dat er zaken naar voor zijn gekomen. Heel zuiver, alsof hij voor je stond. Ik dank je van harte en tot heel binnenkort. Superaanwinst op deze lijn. xxxx.




Ervaring van N. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van N. met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van N. geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Een consult van Anne-Fleur is bijzonder en treffend. Zij is heel goed in staat om personen tot in detail te beschrijven, wauw. Ik belde met een vraag over de liefde m.b.t. een specifiek persoon. Buiten deze man om wist zij mij te vertellen dat er nog een andere man op mijn pad zou komen. Een persoon die mij niet geheel vreemd zou zijn plus gedetailleerde kenmerken. En na een paar dagen tijd is deze voorspelling uitgekomen. Dankjewel, liefs Daniella .




Ervaring van Daniella met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Daniella met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Daniella geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Sorry Anne-Fleur. 27-12019 / 10.31 uur. Tegoed was op. Volgende keer weer even verder over hem. Groetjes.




Ervaring van Ano met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ano met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ano geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Heb van alles meezitten schrijven. Je hebt inderdaad gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Je voelt alles zeer goed aan bij beide kanten. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit positief zal eindigen. Joepieeee.




Ervaring van Nunu met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Nunu met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Nunu geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Net een heel mooi en waardevol consult gehad. Wil je eerlijkheid? Bel Anne-Fleur.




Ervaring van Ikke met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ikke met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Ikke geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Anne-Fleur is een heel accuraat en vooral zuiver medium. Zij is in staat de kern van iemand op te pakken en treffend te beschrijven. Ze is een hele aangename vrouw om mee te praten, empathisch en down to earth.




Ervaring van Thea met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Thea met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Thea geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Een heel goed medium. pikt precies alles op tot in de kleine belangrijke details. Echt een aanrader.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Sorry Anne fleur. Er was me iemand voor met terugbellen. Bedankt voor de reading. Nu weet ik wat te doen. Ik spreek je hoop ik nog eens.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Sandra met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Hallo Anne-Fleur,

Gisteren met je gesproken en alles wat je vertelde was heel herkenbaar en te plaatsen. Heel bijzonder .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Heel fijn en helder gesprek gehad met Anne-Fleur . Zeer zuiver medium en super aardige vrouw . Ik hou je op de hoogte over wat 2019 allemaal gaat brengen . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van I met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van I geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Wauw u zei iets wat u niet kon weten. dank u wel voor het mooie gesprek, heel bijzonder. Geweldig goed.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Ik ben erg onder de indruk van haar gaven. Als je echte antwoorden wilt adviseer ik anne fleur. Zij is bovendien heel sympathiek om mee te praten. Absoluut aan te raden.




Ervaring van Margot met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Margot met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Margot geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Vorige week met haar gebeld om te vragen of dat L aanwezig zou zijn op een evenement. Ze zei me ja en hij komt alleen. Dacht zal wel ;-). Maar inderdaad totaal onverwacht was hij daar en ikke blij. Vandaag terug gebeld om wat te vragen. Ben er ook van overtuigd . Ik bel je nog wel eens terug hierover .




Ervaring van ikke met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van ikke met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van ikke geplaatst op 8 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, wat ben je een bijzonder pareltje. Ik vergeet je niet hoor, ik kan de kerst zo wel door. Dankzij jouw helderhorend oor. Merry Christmas en Liefs van het roodborstje.




Ervaring van Roodborstje met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Roodborstje met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 7 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Anne-fleur is echt een aanraadster. Volledig correct in haar aanvoelen. To the point. Ga zeker nog terugbellen.




Ervaring van xxx met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van xxx met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van xxx geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden