Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-tilburg.nl


  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Tilburg voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  ik hoop je nog vaak te kunnen spreken. Je geeft echt goede inzichten en voorspellingen.
Ik houd je op de hoogte. Liefs, Heleen.




Ervaring van Heleen met waarzegger Anne   Ervaring van Heleen met waarzegger Anne   Ervaring van Heleen geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, bedankt voor je bemoedigende woorden, ik put daar veel kracht uit. Vergeten doe ik hem nooit maar ik ga toch de draad weer oppakken, dankjewel dat je me een houvast hebt gegeven. Dikke knuffel van mij, je bent er een uit duizenden, een topper.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankjewel lieve Anne voor het mooie consult en je begeleiding, voelt echt een stuk rustiger nu. En je hebt me ook gerustgesteld met je waarnemingen, super fijn!




Ervaring van Es met waarzegger Anne   Ervaring van Es met waarzegger Anne   Ervaring van Es geplaatst op 14 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne, ik wil je bedanken voor je steun. je voorspellingen zijn top . dikke knuffel van Danielle .




Ervaring van Danielle met waarzegger Anne   Ervaring van Danielle met waarzegger Anne   Ervaring van Danielle geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne is een geaarde, nuchtere dame die rationeel en spiritueel uitstekend combineert.

Daarnaast voelt ze situaties helder en ziet ook veel. Prettig kunnen sparren.

Voor helderheid en nuchter. No nonsense mentaliteit.




Ervaring van Mr met waarzegger Anne   Ervaring van Mr met waarzegger Anne   Ervaring van Mr geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Fantastich gesprek gehad met Anne. dank je wel. Wat een lieve dame en wat kon ze veel vertellen. Ze gaf me hoop en bevestiging wat me uiteraard kracht gaf om het allemaal iets helderder te bekijken. Xx H




Ervaring van Heaven met waarzegger Anne   Ervaring van Heaven met waarzegger Anne   Ervaring van Heaven geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne is zeer betrouwbaar en duidelijk. Wanneer ik haar bel mbt werk heeft zij het altijd goed. Dankjewel Anne




Ervaring van L met waarzegger Anne   Ervaring van L met waarzegger Anne   Ervaring van L geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankjewel Anne voor je steun en advies op mijn pad!
Liefs,




Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Hoi Anne, je had helemaal gelijk wat je zei en bedankt voor het weghalen van de negatieve energie. Helaas kon ik het einde niet meer meemaken omdat mijn telefoon leeg was. Ik hoop dat alles toch goed is gelukt.
Bedankt Anne





Ervaring van Nadya met waarzegger Anne   Ervaring van Nadya met waarzegger Anne   Ervaring van Nadya geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,
Dank je wel voor het fijne gesprek. Ik voel me weer een stuk lichter en nog dichter bij mijn hart. Je bent een topper.
Liefs Else.




Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne. Geweldig vond ik ons gesprek. Echt super. Je hebt mij inzichten gegeven waar ik een hoop mee kan. You are an Angel.
Dikke knuffel Fay.




Ervaring van Fay met waarzegger Anne   Ervaring van Fay met waarzegger Anne   Ervaring van Fay geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Je bent goed, heel goed. Je bent de sterren meer dan waard. Absoluut de moeite waard om te bellen. Geen woorden voor om te omschrijven wat Anna kan. xx Vicky




Ervaring van Vicky met waarzegger Anne   Ervaring van Vicky met waarzegger Anne   Ervaring van Vicky geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Bedankt voor t gesprek. Bel zeker snel weer. Groetjes D




Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Tot nu toe is echt alles uitgekomen wat Anne voorspeld heeft. grt Rob




Ervaring van Rob met waarzegger Anne   Ervaring van Rob met waarzegger Anne   Ervaring van Rob geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Bedankt voor je ware inzichten en advies. heb altijd fijne gesprekken met jou. Dank je wel.




Ervaring van Mila met waarzegger Anne   Ervaring van Mila met waarzegger Anne   Ervaring van Mila geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Ik bel Anne al een tijd. Ze heeft altijd gelijk gekregen.ik ben blij dat ik je gevonden heb. je voorspelling was heel goed.
ga je zeker nog bellen. liefs Katrien.




Ervaring van Katrien met waarzegger Anne   Ervaring van Katrien met waarzegger Anne   Ervaring van Katrien geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Een fijne gesprek met Anne gehad die mij hielp mijn rust terug te nemen en mij een goede advies gaf hoe ik de muizenissen uit mijn hoofd kan krijgen.
Dank je wel Anne!




Ervaring van F met waarzegger Anne   Ervaring van F met waarzegger Anne   Ervaring van F geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,

Het gesprek met Anne heeft mij heel goed gedaan. Invoelend, snel inzicht in de situatie. Veel dank Anne.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Wauw. Ik kan niet anders dan je geloven . Gelukkig ben jij er altijd voor mij . Dikke kus en wens je ontzettend liefde xxx.




Ervaring van Zoe met waarzegger Anne   Ervaring van Zoe met waarzegger Anne   Ervaring van Zoe geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,
Veel dank dat je me geholpen hebt mijn angst los te laten en mij weer met mijn voeten op de grond hebt gezet. Dankzij jou voel ik weer de verbinding.
Hartegroet van Else.




Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,

Dank je voor je inzicht en juiste antwoorden, zo zuiver in voorspelling, en aanvoelen dank je wel ik vind je een mooi mens liefs yvonne.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankuwel lieve anne.




Ervaring van Chris met waarzegger Anne   Ervaring van Chris met waarzegger Anne   Ervaring van Chris geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Net een heel fijn verhelderend gesprek gehad met Anne.
Ze is iemand die heel goed kan invoelen en inzien in situaties en personen.
Het gesprek met haar heeft mij heel goed gedaan. Ik raad haar ook echt aan voor iedereen.
Dank je wel Anne. Fijn dat er zulke mensen als jou zijn.




Ervaring van Leonne met waarzegger Anne   Ervaring van Leonne met waarzegger Anne   Ervaring van Leonne geplaatst op 10 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne. Dank je wel voor het verhelderende gesprek.
Begreep echt wat je bedoelde.
Je zat ook 100% goed. Lieve groet, Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Anne   Ervaring van Daphne met waarzegger Anne   Ervaring van Daphne geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne, je bent echt een luisterend oor je kan goed invoelen op een persoon. Je doet voorspellingen in de mate van het mogelijke omdat niet alles vaststaat dank.




Ervaring van Veerle met waarzegger Anne   Ervaring van Veerle met waarzegger Anne   Ervaring van Veerle geplaatst op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt een mooi consult zo helder en duidelijk ook wat ik voel ik kan weer verder het komt goed ik voel het. Een echte aanrader.




Ervaring van amanda met waarzegger Anne   Ervaring van amanda met waarzegger Anne   Ervaring van amanda geplaatst op 20 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne is geweldig medium ze zegt het precies goed. To the point geen verhaal er omheen gewoon top vind haar de allerbeste xx bel haar voortaan. Lieve rustige energie heeft ze xx liefs Anja en hartstikke bedankt Anne xx.




Ervaring van Anja vR met waarzegger Anne   Ervaring van Anja vR met waarzegger Anne   Ervaring van Anja vR geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Hallo Anne

Bedankt voor je antwoorden.
Ik laat het zeker zinken.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Anne   Ervaring van Rita met waarzegger Anne   Ervaring van Rita geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne je bent een geweldig warm medium ik ervaar de gesprekken als zeer verhelderend en helend.




Ervaring van Sylvia met waarzegger Anne   Ervaring van Sylvia met waarzegger Anne   Ervaring van Sylvia geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  je bent een fantastisch medium. bel je zeker terug.




Ervaring van Tim met waarzegger Anne   Ervaring van Tim met waarzegger Anne   Ervaring van Tim geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Ik wil je heel erg bedanken voor het fijne consult van gisterochtend. Ik was verdrietig omdat ik d.m.v een systeemopstelling van mijn kinderen iets te zien kreeg wat ik in de realiteit totaal niet kon plaatsen. Je hebt mij heel liefdevol gerustgesteld en mij een oefening meegeven om via mijn hogere zelf te gaan communiceren. Ons gesprek is ontzettend binnengekomen en heeft in de energie veel gedaan. Ik voel al twee dagen een echte verandering, een transformatie bij mezelf. Dank je wel lieve Anne.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met waarzegger Anne   Ervaring van Malika met waarzegger Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Zij heeft mij uitstekend begeleid met mijn Innerlijk Kind. Een probleem waar ik heel mijn leven mee zit rond te lopen, dat heeft ze goed aangevoeld en mij alles rustig en mooi duidelijk gemaakt met de technieken die ze me heeft aangereikt. Als je meer in je Innerlijke Kracht wil komen, wil loslaten, bewuster wil worden van jezelf en de dingen die rondom jou gebeuren, bel dan zeker naar Anne. Ik ben supercontent.




Ervaring van Leonie met waarzegger Anne   Ervaring van Leonie met waarzegger Anne   Ervaring van Leonie geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden